Nieuws

 

Online over gevaarlijke stoffen leren wint aan populariteit.

21-08-2014

Online studeren is een niet meer weg te denken vorm van leren en de verwachting is dat het aantal online studies en studenten de komende jaren alleen nog maar verder zal groeien. Ook specialistische studies zoals over gevaarlijke stoffen kunnen al sinds een tijdje online gevolgd worden. Binnenkort volgt hierop een uitbreiding met een PGS15 cursus.

SafetyNet Educations lanceert op 15 september de ‘Online cursus PGS15’. Deze cursus, die te vinden is op de website www.pgs15.training, is de tweede online gevaarlijke stoffen studie van het
opleidingsbedrijf. In overzichtelijke modules kan de cursist alles over de PGS15 leren en daarmee het certificaat behalen welke noodzakelijk is om aan de opleidingsverplichting, zoals opgenomen in de PGS15, te voldoen.

Al eerder lanceerde SafetyNet Educations de Cursus basiskennis gevaarlijke stoffen. Deze studie, die aangeboden wordt via de website www.gevaarlijke-stoffen.eu, wordt door steeds meer bedrijven als tool gebruikt om hun medewerkers op te leiden als ze gaan werken met gevaarlijke stoffen. De verplichting om te scholen alvorens met gevaarlijke stoffen aan de slag gegaan wordt, vraagt om de mogelijkheid om medewerkers snel te kunnen scholen. De tweede online studie, Online cursus PGS15, is de gewenste aanvulling en de verwachting is dat veel bedrijven er gebruik van zullen maken.

 

 

Print Friendly, PDF & Email